Het verhaal

Tom Pellereau maakt baby nagels knippen veilig & leuk met de Nieuwe Nipper Clipper

In opvolging van het success met de Stylefile nagel range, heeft Tom Pellereau een gat in de markt gevonden en zijn nieuwste probleem oplossende uitvinding gelanceerd, de Stylefile Nipper Clipper.

ncTomPellereauToen ik hoorde dat ik vader zou worden ben ik gaan nadenken hoe ik het knippen van baby nagels makkelijker kon maken.

Mijn nieuwste uitvinding, de Nipper Clipper is `s werelds eerste baby nagelschaar met een veiligheidskijkgat, baby nagelvijl en afleidingsApp die ouders de mogelijkheid bied om baby nagels veilig en goed te knippen. Ik hoop dat de Nipper Clipper de stress bij het knippen van baby`s nagels weg zal nemen en het een leuke ervaring zal maken voor de ouders en hun kleine nippers.

Baby nagels knippen is vaak een uitdagende en traumatische ervaring die kan leiden tot verwondingen bij de ouders of het kind. Doordat de Nipper Clipper knipt als een schaar gaat het gemakkelijk en bijna geluidloos, het innovatieve veiligheidskijkgat zorgt ervoor dat ouders precies kunnen zien waar ze knippen, terwijl de schaar scherp genoeg is om zachte babynagels te knippen. Ten slotte zorgt de Speciale S-vormige nagelvijl het glad maken van scherpe randjes gemakkelijk.

_IGP5651-2Zoals elke ouder weet is het heel moeilijk om een baby stil te laten zitten tijdens het nagel knippen.
Stylefile heeft een kinder App ontwikkelaar om hulp gevraagd, bij de ontwikkeling van de eerst nagelknip App, Timmy Tickle baby.

Timmy Tickle Baby kan gratis gedownload worden op Apple apparaten en heeft een speelse octopus die ervan houdt om te veranderen van kleur en vorm.

De App heeft drie verschillende bedieningsopties die ontworpen zijn voor kinderen van verschillende leeftijden zodat de App kan meegroeien met het kind:

  • Voor pasgeboren baby`s is er de ‘Auto Control’, hier imiteerd Timmy verschillende soorten fruit en groente.
  • Wanneer de baby begint te brabbelen is er de ‘Sound Control’ ontworpen om ze te betrekken als ze zelf geluiden beginnen te maken.
  • Ten slotte de ‘Voice Control’ deze is ontworpen om de oudersstem te herkennen zodat ze de App zelf kunnen bedienen en de kinderen kunnen aanmoedigen om ze na te doen.

Door drie originele elementen toe te voegenStylfile Nipper Clipper and File aan de nagelschaar; het kijkgat, de babyvijl en de Timmy Tickle Baby afleidings App, staat de geheel vernieuwde Nipper Clipper ouders toe om hun baby`s nagels te knippen op een veilige e
n leuke manier en voorkomt zo dat nagel knippen een stressvolle en vervelende taak wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*